Gratis webinar:

Dybe kundeindsigter som løftestang for resultater

Kend din kunde, og tjen på det!

Relevans er nøglen til resultater. Det gode købmandskab er i højsædet. Som forbruger forventer vi at blive mødt af kommunikation, kampagner og tilbud, der er relevante og målrettede. Og naturligvis på tværs af medier på hele kunderejsen. Uanset, om vi køber første gang eller er loyal kernekunde.

Tid

Torsdag d. 16. april

13:00 – 13:30: Webinar

Er du marketingansvarlig i en virksomhed, der ønsker øget konvertering baseret på målretning og relevans? Så kan du med fordel deltage i webinaret. Her sætter vi fokus på, hvordan data om virksomhedens kunder og marked kan gøres til operationelle indsiger og konkrete, effektfulde indsatser. Lær at bruge viden om dine kunder til at tjene flere penge!

På bare 30 minutter får du indblik i og inspiration til, hvordan kundeprofilering kan skabe resultater. Glæd dig til at høre om:

  • Sådan identificerer, segmenterer og prioriterer du de mest relevante kunder og emner mhp. at få markant større effekt af marketing- og salgsindsatsen.
  • Kend profilen på dine kunder og dit marked! Vi præsenterer dig for et væld af 3. parts data, som i kombination med jeres egne 1. partsdata skaber en unik segmenteringsmodel.
  • Oplev, hvordan dataanalysens segmenter oversættes til audiences til brug for digital markedsføring, postale kampagner og telemarketing.
  • Se, hvordan segmentmodellen kan videreudvikles til ”Persona” – til brug for udvikling af kreative koncepter, konkrete kampagner og medieplaner.

Det er muligt at stille spørgsmål undervejs via chatten. Spørgsmål besvares afslutningsvist eller efterfølgende på e-mail til alle deltagere.

Underviser:

Grethe Fugleholm Berg, Partner og Kontaktdirektør, Ambition A/S

15 års erfaring med datadrevet markedsføring og salg. Specialist i segmentering og kundeanalyser.

Samtykkevilkår: Når du tilmelder dig et arrangement, et nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular på Ambitions hjemmeside, afgiver du en række personlige oplysninger, fx personnavn, e-mailadresse og mobilnummer. Ambition gemmer disse oplysninger i vores CRM-system og anvender dem til at kunne kontakte dig pr. e-mail med tilbud om andre arrangementer, nyheder og produkttilbud, som, vi tror, kunne være interessante for dig. Ambition videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring via e-mail på [email protected]

Klik her for at læse Ambitions persondatapolitik. Så er du altid opdateret på, hvad vi bruger dine data til.

Ambition A/S