Eksklusivt morgenseminar:

Facebook som effektiv BtB-leadkanal

Grænserne mellem BtC- og BtB-kommunikation og kontaktpunkter er under hastig forandring. BtB-segmentet udviser nye medievaner, hvor målgruppen tager deres digitale adfærd med på arbejde. Kom og hør, hvordan DataLøn sammen med Ambition har genereret leads fra et klassisk BtB-segment – kun ved hjælp af en digital indsats. Vi deler vores erfaringer og giver input til, hvordan du udnytter Facebook som BtB-kanal.

Tid

Fredag 4. oktober 2019

08.00 – 08.30:  Check-in og velkomst med kaffe og croissanter
08.30 – 10.00:  Morgenseminar

Deltag i seminaret og få et førstehåndsindblik i Facebook som effektiv kanal til BtB-leadgenerering.
Vi har inviteret DataLøn og Facebook til at være talere. Du bliver derfor klogere på teamet fra flere vinkler: Som annoncør, medieindkøber og ud fra et bureauperspektiv. Sammen med Mette Voigt Jørgensen fra DataLøn præsenterer vi en aktuel case og deler vores erfaringer om udvikling, eksekvering og resultater via Facebook. Emil Bundgaard fra Facebook tager os igennem værktøjer og targetering, og han giver tips og tricks til BtB-annoncering.

DataLøn – Foredragsholder:
Mette Voigt Jørgensen,
Teamlead, Marketing

Den nye ferielov som løftstang og hvorfor er den nye ferielovgivning et godt kampagnespor.

Facebook – Foredragsholder:
Emil Bundgaard,
Partner Manager

Facebook som BtB-kanal. Tools, tips, tricks og targeting.

Ambition – Foredragsholder:
Ulrik Kragh Heiberg,
Head of Media

Kampagne-case: Ny ferielov. Budskab, flow og anvendte kanaler med fokus på FB-resultater.

Der er afsat tid til både spørgsmål og networking – og vi glæder os til at se dig. Du er meget velkommen til at sende invitationen videre til kolleger og til dit faglige netværk.

Deltagelse er gratis.

Jeg vil gerne deltage i morgenseminaret om Facebook som effektiv BtB-leadkanal, fredag 4. oktober kl. 8:30 hos Ambition, Lygten 39, 2400 København NV

Ambition A/S