Eksklusivt morgenseminar:

Brevet i den digitale Verden – mere effektfuldt end nogensinde!

Brevet lever stadig i bedste velgående som opmærksomhedsskaber og responsmedie. Deltag på seminaret og få indblik i, hvordan brevet i dag fungerer bedre end nogensinde – også som forstærker af resultaterne i digitale medier.

Tid

Fredag 27. september 2019

08.00 – 08.30:  Check-in og velkomst med kaffe og croissanter
08.30 – 10.00:  Morgenseminar

Mange har fravalgt brevet og flyttet budgettet over på email og digital markedsføring. Men brevet er mere effektfuldt end nogensinde. Vi får alle færre breve i postkassen, så når der endelig kommer ét, får det stor opmærksomhed. I disse GDPR-tider, hvor vi alle har fået ryddet op i permissions, er det derfor værd at genoverveje brevet.

På seminaret viser vi konkrete eksempler på, hvordan brevet kan bruges optimalt som effektfuld opmærksomhedsskaber og responsmedie – og på hvordan brevet fungerer stærkt både enkeltstående og i kombination med digitale mediakanaler.

Keynote:

Janne Weston er Senior Projektleder i Ældre Sagen og har arbejdet med brevet som medie i mange år. Både i sit nuværende job og tidligere i forsikringbranchen. Janne deler sine erfaringer og fortæller om, hvordan hun arbejder med brevet og løbende tests, og kontinuerligt lykkes med at løfte responsen. Du får unik indsigt i, hvordan brevet i en moderniseret version er mere effektfuldt end nogensinde.

Keynote:

Kim Lerborg, ejer og grundlægger af Response Optimizer har specialiseret sig i brevet og optimering af brevets respons og effekt. Kims erfaring bygger på mange år i forlagsbranchen og senere som konsulent og rådgiver. Kim vil vise konkrete eksempler på, hvordan brevet fungerer i samspil med e-mailen, hvordan brevet kan forstærke den digitale respons, og hvordan brevet har effekt i andre off-line kanaler.

Jeg vil gerne deltage i morgenseminaret ”Brevet i den digitale Verden”,
fredag 27. september kl. 8:30 hos Ambition, Lygten 39, 2400 København NV.

Arrangementet er gratis, men antallet er pladser er begrænset, så tilmeld dig allerede i dag.

Ambition A/S