Eksklusivt morgenseminar:

Brevet i den digitale Verden – mere effektfuldt end nogensinde!

Brevet lever stadig i bedste velgående som opmærksomhedsskaber og responsmedie. Deltag på seminaret og få indblik i, hvordan brevet i dag fungerer bedre end nogensinde – også som forstærker af resultaterne i digitale medier.

Tid

Fredag 27. september 2019

08.00 – 08.30:  Check-in og velkomst med kaffe og croissanter
08.30 – 10.00:  Morgenseminar

Mange har fravalgt brevet og flyttet budgettet over på email og digital markedsføring. Men brevet er mere effektfuldt end nogensinde. Vi får alle færre breve i postkassen, så når der endelig kommer ét, får det stor opmærksomhed. I disse GDPR-tider, hvor vi alle har fået ryddet op i permissions, er det derfor værd at genoverveje brevet.

På seminaret viser vi konkrete eksempler på, hvordan brevet kan bruges optimalt som effektfuld opmærksomhedsskaber og responsmedie – og på hvordan brevet fungerer stærkt både enkeltstående og i kombination med digitale mediakanaler.

Keynote:

Janne Weston er Senior Projektleder i Ældre Sagen og har arbejdet med brevet som medie i mange år. Både i sit nuværende job og tidligere i forsikringbranchen. Janne deler sine erfaringer og fortæller om, hvordan hun arbejder med brevet og løbende tests, og kontinuerligt lykkes med at løfte responsen. Du får unik indsigt i, hvordan brevet i en moderniseret version er mere effektfuldt end nogensinde.

Keynote:

Kim Lerborg, ejer og grundlægger af Response Optimizer har specialiseret sig i brevet og optimering af brevets respons og effekt. Kims erfaring bygger på mange år i forlagsbranchen og senere som konsulent og rådgiver. Kim vil vise konkrete eksempler på, hvordan brevet fungerer i samspil med e-mailen, hvordan brevet kan forstærke den digitale respons, og hvordan brevet har effekt i andre off-line kanaler.

Jeg vil gerne deltage i morgenseminaret ”Brevet i den digitale Verden”,
fredag 27. september kl. 8:30 hos Ambition, Lygten 39, 2400 København NV.

Arrangementet er gratis, men antallet er pladser er begrænset, så tilmeld dig allerede i dag.

Ambition A/S

Ambition er en fusion af DM Partner, Director og Webjuice – og en ny måde at tænke bureau på. Faktisk har vi skabt Danmarks eneste rendyrkede, datadrevne bureau, hvor du med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan se frem til at blive en vinder i dit marked.
Ambition A/S