Black Friday og Youtube Mast head banner annonce

I dag er det Black Friday og der er ingen tvivl om at konceptet vinder mere og mere ind i Danmark. Vi ser en tydelig stigning på antallet af butikker der har Black Friday tilbud eller rabatter ift. tidligere.

Youtube Mast Head

På sådan en dag er det vigtigt at skaffe eksponeringen på en god og billig måde, der samtidig rammer målgruppen. Vi har sammen med vores kunde Sportmaster derfor booket en fed plads ind på Youtube: deres Mast Head. I toppen af alle Youtube sider ser du derfor hele dagen bannerannonce for Sportmaster. Der er kun den ene, så det er en unik plads vi har booket ind. Annoncen bookes hos Google, og vi har qua vores tidligere test af placeringen rigtig store forventninger til omsætningen det vil generere.

Blackfriday Sportmaster

Hvis du vil høre mere om mulighederne med Youtube annoncering, både video og Mast Head, så skriv endelig til os via vores kontaktformular 🙂

Rigtig god Black Friday til alle!

Jacob Kildebogaard

Direktør, partner / COO at Ambition
Fundamentet for Jacobs arbejde er tal og data. Med en cand.merc.(mat) i baggagen blev Jacob tryllebundet af de mange Analytics data og mulighederne for at analysere og optimere online ud fra data. Jacob har siden 2010 udgivet tre bøger, hhv. Analyticsbogen, AdWords for Webshops og Onlineevangelisterne. Derudover er Jacob en anerkendt international oplægsholder. Her i Ambition er Jacob ansvarlig for mediateamet, og deler gerne ud af sin viden om Analytics, AdWords, SEO og Facebook annoncering.

Latest posts by Jacob Kildebogaard (see all)

RING MIG OP

– og lad os tage en helt uforpligtende dialog om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Du kan også give os et kald på
+45 70 20 30 24