Webjuice.dk søger dygtig Skribent/Ghostwriter

 

 

 

Vil du arbejde sammen med branchens dygtigste folk? Så søger vi en dygtig og engageret Skribent til vores team. Vi kan garantere et fagligt interessant job, hvor der er mulighed for at nørde ord og holde dig ajour med udviklingen indefor online marketing. Vi har fokus på at dygtiggøre os i fællesskab, så vi kan skabe størst mulig værdi for alle vores kunder.

Om jobbet

Dine arbejdsopgaver bliver at sikre, at vores kunders landingsider er optimeret til de rigtige søgeord, samt løbende optimere og udvide, så vi sikrer at vores kunder bliver fundet på de ord som giver trafik og konverterer. Vi bliver målt på vækst og du skal være klar til at tage ansvaret for at sikre størst mulig ROI. Som kunde hos Webjuice.dk (red. Ambition A/S) har man adgang til alle data, så du skal være indforstået med at arbejde med fuldt gennemsigtighed og fast rapportering på effekten af dit arbejde. Vi har samarbejde med en lang række medier som vi leverer indhold til. Medierne stiller høje krav, og det er derfor vigtigt du forstår at lave research på ofte meget forskellige emner og skrive indhold dertil på højt journalistisk niveau.

Der vil finde oplæring sted i det niveau det er nødvendigt, men vi søger en relativt erfaren medarbejder. Det er ikke et krav at du har arbejdet på bureausiden før, så længe du blot har erfaring med tekster og ord, og har mod på at arbejde med flere kunder ad gangen.

Webjuice (nu Ambition A/S) som arbejdsplads

Som ansat i Webjuice.dk (red. Ambition A/S) får du lov at arbejde for spændende kunder såsom Sportmaster, Mannaz og Lomax. Du får udfordringer hver dag. På kontoret vil du møde en god energisk stemning, samtidig med at fagligheden er i fokus og på et meget højt niveau. Vi lægger stor vægt på at du passer ind rent personligt, og teamet har fantastisk humor (hvis vi selv skal sige det).

Vi er flyttet ind i de fedeste lokaler, der er placeret helt ned til Søerne i København, tæt ved Metro og S-tog. Vi har en god frokostordning, og du får ikke blot 10 nære kollegaer hos Webjuice.dk (red. Ambition A/S) , men også 40 kollegaer fra de andre virksomheder i bureau-gruppen.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du kan sige ja til de fleste af følgende punkter:

  • Du har erfaring med at skrive indhold til landingssider.
  • Du kan skrive indhold på journalistisk niveau.
  • Du ved hvordan man griber en søgeordsanalyse an.
  • Du er bekendt med Google Analytics, Adwords søgeordsplanlægning og evt. andre værktøjer der kan hjælpe dig frem til de gode søgeord.
  • Du har det godt med at ringe til en kunde og tage statusmøder.
  • Du sætter pris på kollegaer og kan tåle at der kommer dårlige jokes gennem rummet.

Ansøgning

Send os din ansøgning senest 30. juli, men gerne snarest muligt. Skriv ”Skribent/Ghostwriter” i mail overskriften og send til Julie Thorsen på [email protected] Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen ringe til Søren Riisager på 70203026.

Om Webjuice.dk (red. Ambition A/S)

Webjuice.dk (red. Ambition A/S)  blev stiftet af Søren Riisager og Jacob Kildebogaard i 2011. Vi hjælper en lang række større virksomheder med SEO, Google Adwords og webanalyse. Vi er en del af Direct Gruppen, som vi nu deler lokaler, sommerfest og julefrokost med. Læs mere om os på http://www.webjuice.dk

Ambition A/S

Ambition er en fusion af DM Partner, Director og Webjuice – og en ny måde at tænke bureau på. Faktisk har vi skabt Danmarks eneste rendyrkede, datadrevne bureau, hvor du med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan se frem til at blive en vinder i dit marked.
Ambition A/S

RING MIG OP

– og lad os tage en helt uforpligtende dialog om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Du kan også give os et kald på
+45 70 20 30 24