Nyhed: Facebook Collection annoncer

 

Halleluja. Sådan kunne det lyde for mange webshops ved Facebooks nyeste lancering af formatet Collections. Facebook Collection annoncer er et helt nyt format, der gør det nemmere for kunder at finde, gennemse og købe produkter. 

Hvis du ejer eller driver en webshop, vil du sætte stor pris på denne nyhed: Nu bliver det i højere grad nemmere at fremvise dine produkter og sælge via Facebook.

Webshops har manglet funktionaliteter på Facebook til at konvertere nysgerrige brugere til kunder. Denne gang lader det til, modsat sidste lancering med Canvas-formatet, at der er hjælp på vej.

Fordele for din webshop

Facebook Collections, eller på dansk ‘Samlinger’, kombinerer video, slidehows og produktbilleder fra dit katalog, og kan fremvise dine produkter langt mere visuelt og flot. I Facebook-appen kan brugeren se fire produkter på række, og se helt op til 50 af dine produkter fra dit katalog i fuld skærm. En af fordelene er, at formatet giver brugeren en bedre browsing oplevelse og at relaterede produkter kan forlænge tiden brugeren er på den pågældende side. Den forbedrede oplevelse skulle gerne resultere i flere salg.

Der er ingen tvivl om, at dette er en spændende nyhed fra Facebook. Lige nu udrulles Collections kun i USA. I Danmark må vi altså vente lidt endnu. Mens du venter kan du forbedre din tilstedeværelse på Facebook med at oprette et katalog og productfeed i din Business Manager.

Dette kan vi selvfølgelig hjælpe med. Bliv kontaktet helt uforpligtende her.

Kilde: Facebook.com

Ambition A/S

RING MIG OP

– og lad os tage en helt uforpligtende dialog om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Du kan også give os et kald på
+45 70 20 30 24