1. Forside
  2. /
  3. Indlæg
  4. /
  5. Julen nærmer sig....

Julen nærmer sig. Det er tid til at planlægge årets lead-genererende julekalender!

Kan du mærke det? Julen nærmer sig! Og det betyder, at det er på høje tid at planlægge årets julekalenderaktivitet. Ugerne op til jul er velegnede til at engagere jeres målgruppe i en sjov, hyggelig, udfordrende eller spændende julekalender. Målet er lead-generering, og vejen til de potentielle kunders hjerte og permission går helt oplagt igennem en julet aktivitet på virksomhedens hjemmeside eller i et separat digitalt univers, som hostes på Ambitions sikrede platform i Skyen.

13.10.17

Julekalender og permissions!

Hos Ambition har vi fundet nissehuerne frem og åbnet julemandens digitale, kreative værksted – her bygger vi julekalendere igen, år efter år. Vi har stor erfaring med responsskabende og velfungerende juleaktiviteter. Det kan være alt fra den klassiske med en låge hver dag, det kan være særlige adventsaktiviteter, spil, konkurrencer, skab & vind – kun fantasien sætter grænser. Vi har kampagnemotoren på lager, så vi skal blot sammen udvikle en sjov og julet version, som passer præcis til jeres virksomhed og målgruppe.

Vi finder dine potentielle kunder!

Trafik til julekalenderen kan fx skabes gennem jeres egen hjemmeside via dedikerede banners og Adwords. Vi hjælper med annoncering i relevante eksterne medier, som matcher målgruppen. Det kan være ultra målrettede lister på Facebook, segmenterede kampagner på Google eller klassisk annoncering i medier, som servicerer de rette forbrugere.

Ønsk og du skal få!

Ring eller skriv til os – så tager vi et forpligtende møde om mulighederne for julefestlig lead-generering!
Send gerne e-mail til Grethe Berg på gfb@ambition.dk.

Ambitions kreative team glæder sig til at julehygge med dig!