Webjuice.dk (nu Ambition) er nu A/S

Fra iværksættervirksomhed til A/S på 4 år.

I efteråret 2011 startede Søren Riisager og jeg (Jacob Kildebogaard) virksomheden Webjuice.dk (nu Ambition). Vi ville levere kvalitetsarbejde indenfor vores spidskompetencer på SEO, AdWords og Analytics. Der var ingen tvivl om at vi havde iværksætterkasketten på, dog med stor faglig tyngde.

Som månederne gik fik vi ret travlt, og vi ansatte derfor vores første medarbejder, Søren Mortensen. 1. juli 2013 blev vi en del af Direct Gruppen, der købte en andel af virksomheden. Som månederne er gået er dele af iværksætter-tilgangen fjernet, vi er blevet 9 fuldtidsansatte og heldigvis er den gode stemning og det gode humør blevet på kontoret.

I Webjuice (nu Ambition) har vi ikke kun fokus på lønsomhed for vores kunder, men også internt, så virksomheden har hele vejen igennem været sund økonomisk og bygget op uden gældsforpligtelser. Som det ses i vores offentlige regnskaber, så er vi løftet årets resultat efter skat fra 513.000 kr i 2013 til 990.000 kr i 2014. Dette er naturligvis skabt i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, og vi siger stor tak til alle der har været en del af dette.

Som en del af virksomhedens udvikling har vi styrket bestyrelsen med et eksternt bestyrelsesmedlem, samtidig med at vi i 2015 har omdannet virksomheden til et A/S.

Det er spændende at se tilbage, og det er med stor fornøjelse at vi nu kan byde velkommen som kunde i vores aktieselskab 🙂

Latest posts by Jacob Kildebogaard (see all)