“Eksklusivt til dig lige nu!” Målrettede tilbud til kunderne gennem aktiv brug af data!

“Urgency & Exclusivity” er hjørnesten i mange taktisk kampagner. “Eksklusivt til dig – lige nu !” har en indbygget dynamik, som forbrugere (mig selv inklusiv) ofte reagerer aktivt på. Dejligt at mærke, at man som kunde eller potentiel kunde er i centrum, og at nogen har gjort sig umage med at udvælge et unikt, målrettet tilbud. Og klart bliver man tilsvarende skuffet, hvis der opstår “løftebrud” og tilbuddet ikke matcher! Hvor vil jeg hen med den filosofi? Jo, det handler om datakvalitet i “realtid”. At kunne segmentere og filtrere sine kunde- og emnedata på en måde, som gør det muligt at arbejde taktisk meget målrettet – og gerne individuelt – til den enkelte.

Opfattelsen af, hvad der er eksklusivt og relevant, er jo individuel og tage udgangspunkt i den enkelte situation og profil. At matche situation og profil kræver, at man som afsender tager udgangspunkt i den viden, man har om sine kunder og emner. En opgave, som rent faktisk kan gennemført let og enkelt med de rette værktøjer. Og her kan jeg glæde læseren med, at vi hos Ambition har et eksklusivt tilbud her og nu – til dig, der arbejder professionelt med taktiske salgs- og markedsføringskampagner! Nemlig Ambition Data Cloud – en digital selvbetjeningsportal i “skyen”, udviklet i tæt samarbejde med vores dygtige kunder.

Via Ambition Data Cloud kan kunde- og emnedata segmenteres, filtreres, beriges, scores, analyseret og aktiveres i realtid 34/7/365! Alt sammen via ét login, som giver adgang til Ambition’s unikke værktøjskasse – tilpasset din virksomheds behov for operationalisering af de oplysninger, som I har om jeres kunder. Tilført relevante eksterne variable, som I abonnerer på hos os.

Så tøv ikke! Læs mere om Ambition Data Cloud her og kontakt os for et møde om hvordan, I nemt og enkelt kan give jeres kunder og potentielle kunder oplevelsen af eksklusivitet i øjenhøjde.

RING MIG OP

– og lad os tage en helt uforpligtende dialog om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Du kan også give os et kald på
+45 70 20 30 24