Job: Head of SEO

Er du en erfaren og passioneret SEO- specialist, der elsker at lave fede SEO-strategier, og har du lyst til at stå i spidsen for fremtidens SEO-team? Har du passionen til altid at vide, hvad der er det nyeste og vigtigste inden for søgemaskineoptimering, og kan du skabe resultater for Ambitions kunder?

Ambition A/S har en helt unik åbning til jobbet som Head of SEO. Vi søger en erfaren SEO-konsulent, som enten allerede har haft en lignende stilling eller en senior, der er klar til sit næste karriereskridt. Så hvis du kan svare ja til ovenstående – og har en drøm om at stå i spidsen og udvikle dit eget SEO-team i en virksomhed med et skarpt fokus på at skabe gode kundeoplevelser, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Dine arbejdsopgaver:

Du får ansvaret for at sikre det faglige niveau og den kontinuerlige udvikling i SEO-teamet. Det forventes, at du er hamrende dygtig til at lave SEO-strategier og sætte retningen for det arbejde, der igangsættes for vores kunder. Du bliver spillende træner, dvs. at du både har ledelsesansvar, men også selv er udøvende overfor en række kunder. Du har også en rolle i processen med at få nye SEO-kunder, hvor du skal bidrage med dit faglige input samt deltage i kundemøder. Overordnet set er det dit ansvar, at vores kunder får de bedste forretningsmæssige resultater og leverancer af høj faglig kvalitet.

Vi forventer at:

 • Du har en (grænsende til pinlig) stor begejstring over tools som SearchMetrics, ahrefs, Screaming Frog og Google Analytics
 • Du har mange års erfaring med alle SEO-discipliner, og du har en passioneret interesse for dem
 • Dit faglige niveau er så højt, at analyser og strategier er noget, du spiser til morgenmad med sødmælk på
 • Du elsker at løse udfordringer og fagligt lede et team
 • Du motiveres af at få et team til at lykkedes bedst muligt
 • Du arbejder struktureret, løsningsorienteret og analytisk
 • Du kan læse statistik, og du har rigtig gode kommunikationsevner skriftligt såvel som mundtligt
 • Du inspirerer dine omgivelser og trives med både det strategiske og operative
 • Du har praktisk erfaring med komplekse SEO-problemstillinger og trives med stillingens strategiske såvel som operative indhold
 • Du er en fighter, der går en ekstra mil for at gøre kunderne glade
 • Du har gode engelskkundskaber

Ambition tilbyder:

Du bliver del af et fantastisk medieteam og en mellemledergruppe, hvor du både får sparring og modspil. Du får faglige udfordringer, og din passion får lov til at blomstre. Vi har en god stemning på kontoret, og der er plads til de fantastiske jokes, der ryger gennem kontoret. Samtidig får du et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, herunder Searchmetrics.

Vi tilbyder også frihed og en platform til at skabe personlig og faglig succes. En arbejdsuge hvor dagene ikke ligner hinanden, og hvor du er omgivet af virkelig dygtige specialister, som hjælper og støtter dig. Vi tror på, at udvikling af medarbejderen er vejen frem! Hos os er der kort vej fra tanke til handling, og organisationen er kendetegnet ved en flad struktur og et professionelt arbejdsklima.

Du kommer til at referere til mediedirektør og Partner, Jacob Kildebogaard.

Lønnen modsvarer dine kvalifikationer og omfatter desuden pension, frokost og sundhedsforsikring.

Ansøgning og kontakt

Send en motiveret ansøgning samt CV til HR-chef Christa Plambek på [email protected] hurtigst muligt og inden onsdag den 5. december. Læs mere om virksomheden på www.ambition.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte mediedirektør Jacob Kildebogaard på [email protected] eller tlf. 26 712 712.

AMBITION er Danmarks eneste rendyrkede og uafhængige, datadrevne bureau. I AMBITION arbejder vi passioneret med at omsætte data, teknologi og kreativitet til god forretning på tværs af media og kanaler. Fra prædiktive analyser og strategisk rådgivning om brug af data til målrettede kommunikationskoncepter, search marketing og resultatfokuseret, digital eksekvering.

Ambition A/S, Lygten 39, 2400 København NV. telefon: 70 20 30 24 – [email protected]

Ambition A/S

Ambition A/S

Ambition er en fusion af DM Partner, Director og Webjuice – og en ny måde at tænke bureau på. Faktisk har vi skabt Danmarks eneste rendyrkede, datadrevne bureau, hvor du med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan se frem til at blive en vinder i dit marked.
Ambition A/S