Dynamic Remarketing – Nu for alle

 

 

Nu kan virksomheder i alle brancher benytte dynamisk remarketing via Google AdWords.

Hidtil har det været forbeholdt webshops.

 

Hvad er dynamisk remarketing så?

Dynamisk remarketing er display annoncering rettet mod folk som tidligere har besøgt din hjemmeside.

Modsat traditionel display annoncering, viser du imidlertid ikke den samme banner annonce til alle. I stedet tilpasses din annonce helt automatisk efter hvilke produkter de besøgende tidligere har kigget på.
Har de kigget på en rejse til Seychellerne, kan de få vist et banner med denne rejse + to andre lignende rejser fx til Madeira og Aruba.

På den måde bliver din annoncering langt mere relevant og din chance for at sælge noget forøges mærkbart.

 

Hvad kræver det?

Du skal have et stykke kode lagt ind på alle de sider som skal bruges med henblik på remarketing. Remarketing koder fra Adwords og Aanalytics kan bruges, dog skal de modificeres.

Det nemmeste er selvfølgelig, hvis du bruger en tag manager til at holde styr på dine koder. Læs alle detaljerne her https://support.google.com/adwords/answer/3103357

Når koden er på plads skal du lave en fil med alle dine forskellige produkter. Den skal indeholde et unikt ID, et link til hvor produktet ligger, en kategori, en pris og lidt forskellige andre ting som afhænger af, hvilken branche du er i.

Google har været så venlige at lave skabeloner som, du kan bruge til inspiration – dem finder du under virksomhedsdata, som beskrevet nedenfor.

 

Sådan kommer du videre:

I din AdWords konto skal du ind under ‘delt bibliotek’ >> ‘virksomhedsdata’ >> tryk på den røde knap ‘+DATA’ gå via undermenuen ‘feed til dynamisk displayannonce’ og vælg din branche.

På den side du nu får frem kan du downloade en skabelon til opsætning af dit feed.

Når du er tilfreds med dit feed er det blot at uploade feedet til ‘virksomhedsdata’ i AdWords kontoen og herefter gå ind og sætte en annoncer op. Det sidste gøres nemt og enkelt med AdWords’ indbyggede display ad builder.

 

Stadig i tvivl?

Ring til os på 70 26 13 37 eller kast en email efter os på [email protected]

/ Sigurd Fabrin

Ambition A/S

Ambition er en fusion af DM Partner, Director og Webjuice – og en ny måde at tænke bureau på. Faktisk har vi skabt Danmarks eneste rendyrkede, datadrevne bureau, hvor du med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan se frem til at blive en vinder i dit marked.
Ambition A/S

RING MIG OP

– og lad os tage en helt uforpligtende dialog om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Du kan også give os et kald på
+45 70 20 30 24