Job: Ambition A/S udvider Data Science-afdelingen og søger dygtige dataanalytikere

Ambition er en innovativ og kompetencedrevet specialistvirksomhed – og en stærk spiller i markedet for databaseret forretningsudvikling. Hos Ambition har vi et kompromisløst fokus på at intelligente dataindsigter skaber god forretning for vores kunder. Vores Data Science-afdeling er kernen i virksomheden, og lige nu søger vi flere dataanalytikere, til at arbejde med kundedatabaser fra et stort udsnit af Danmarks største virksomheder.

Dataanalysechef

Har du forretningsforståelse, og trives du med at formidle indsigter? Er du interesseret i data og analyse? Brænder du for at omsætte analyseresultater til konkrete anbefalinger? Så er du måske vores nye kollega.

Som Dataanalysechef skal du dels lede udviklingen af konkurrencedygtige dataindsigts-produkter, dels udføre praktisk analysearbejde, herunder udarbejdelse af kundeindsigtsanalyser og data mining-projekter, som har til formål fx at forudsige churn og kundeadfærd, identificere kryds- og mersalgspotentiale og definere målgruppeprofilen på nye, potentielle kunder. En meget vigtig del af rollen er desuden at kunne rådgive kunder og kolleger gennem formidling af analyseprojekternes konklusioner. Derfor er det vigtigt, at du trives med at præsentere på møder, hvor du evner at omsætte kompleks statistik til strategiske og taktiske anbefalinger.

Dataanalytikere

Brænder du for data og analyse? Er du interesseret i at arbejde med Machine Learning? Som dataanalytiker skal du i overvejende grad udføre praktisk analysearbejde, herunder bearbejdning og klargøring af data, datamodellering samt præsentation i Powerpoint eller visualiseringssoftware. Dataanalytikerne vil desuden løbende blive involveret i udvikling af kundetilpassede segmenterings- og scoremodeller. Det er vigtigt at du har sans for detaljer og trives med høj grad af datadisciplin.

Baggrund

Når du søger job som enten dataanalysechef eller dataanalytiker, er det vigtigt for os, at din baggrund tager afsæt i følgende:

 • Uddannelse som civilingeniør, cand. merc. mat/dat, cand. oecon, bachelor i Data Science eller tilsvarende, hvor statistik og dataanalyse har været vigtige bestanddele
 • Stærke analytiske og matematiske evner
 • Praktisk erhvervserfaring med data mining, dataanalyse og databaser
 • Erfaring med SAS language
 • Erfaring med – eller nysgerrig efter at lære mere om – Machine Learning med Python
 • Grundig erfaring værktøjer som Excel, Power BI, SAS og SPSS eller tilsvarende statistik-, visualiserings- og analysesoftware

Ambition tilbyder

 • Ansvar, indflydelse og frihed i en succesfuld virksomhed med en handlingsorienteret ledelse og korte beslutningsprocesser
 • En afvekslende og udfordrende hverdag, hvor to dage aldrig er ens
 • Faglig sparring i et stærkt kompetenceteam
 • Godt arbejdsmiljø med en åben og direkte tone
 • Løn efter kvalifikationer samt pension, sygeforsikring og sundhedsvenlig frokostordning

Ansøgning med CV og referencer sendes til HR-chef Christa Plambek på [email protected] senest 15. juli 2018.

 

Ambition er skabt som en fusion af datakonsulentvirksomheden DM Partner, dialogbureauet Director og search marketingbureauet Webjuice.

 

Med udgangspunkt i de tre virksomheders kompetencer tilbyder vi et helt unikt koncept indenfor databaseret forretningsudvikling og markedsføring. Baseret på intelligent dataindsigt hjælper vi vores kunder med at skabe leads, kunder og salg. Kort sagt omsætter Ambition data til god forretning.

Virksomheden er beliggende få minutters gang fra Bispebjerg Station – og har til huse i de nyrenoverede og historiske bygninger fra Mejeriet Enigheden. Læs mere om Ambition A/S på ambition.dk eller besøg os på LinkedIn og Facebook.

Ambition A/S

Ambition A/S

Ambition er en fusion af DM Partner, Director og Webjuice – og en ny måde at tænke bureau på. Faktisk har vi skabt Danmarks eneste rendyrkede, datadrevne bureau, hvor du med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan se frem til at blive en vinder i dit marked.
Ambition A/S