Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.Ambition DataCloud

Sæt ansigt på dine kundedata

Ambition DataCloud er en selvbetjeningsplatform, som vi stiller gratis til rådighed for dig, når du vil bruge data til at tiltrække og fastholde kunder. Der er høflig selvbetjening og åbent døgnet rundt.

Få gratis og ubegrænset adgang til forbrugerdata og analyseværktøjer.

Så længe du ved, hvor dine kunder og emner bor, kan du frit bygge ovenpå med værdifulde, offentligt tilgængelige 3. parts data som alder, køn, civilstatus og familiesammensætning, indkomst og boligform. Indsigter, du kan handle og eksekvere på direkte. Her er et overblik over, hvad du kan se frem til kvit og frit:

01.

Fem demografiske 3. parts datavariable

De nye og forbedrede indsigter om dine kunders demografi kan du bruge til en skarpere segmentering og som vigtige input, når du laver leadscoring og udvikler segmenteringsmodeller.

02.

Profilanalyser

Du får ubegrænset adgang til at analysere på og forstå sammensætningen af din kundebase. Så ved du meget præcist, hvordan ”den gode kunde” ser ud, når du skal målrette og finde tvillinger og look-a-likes på digitale annonceplatforme – og som hjælp til at forudsige dine kunders adfærd.

03.

Robinson- og dubletvask

Brug vores træfsikre matchalgoritme til at frasortere personer på Robinson-listen, find dubletter i dine kunde- og CRM-systemer og øg kvaliteten af dine indsatser.

04.

Mosaic i Google Analytics

Du får adgang til standardudgaven af forbrugerklassifikationen Mosaic gennem Google Analytics, som kan give dig ny og spændende viden om, hvilke segmenter der konverterer bedst.

Nogle data er tilgængelige på adresseniveau i diskretioneret form, dvs. i klynger, mens andre data er 1:1. Vil du have ubegrænset adgang til mere, end du kan få frit og kvit, kan du tilkøbe flere variable og muligheder.

 

Se alle dine fordele med Ambition DataCloud i videoen her.

Ambition DataCloud

Brug selvbetjeningsplatformen gratis og ubegrænset, når du vil sætte ansigt på dine kundedata.

Vil du udnytte data til at tiltrække og fastholde kunder? Og vil du udnytte dine 1. partsdata uden at skulle i gang med store investeringer i teknologi? Så er der høflig selvbetjening og åbent døgnet rundt.

Få svar på de mest stillede spørgsmål

Er du nysgerrig på sikkerheden eller på data, og hvordan det fungerer i praksis? Så gå igennem listen af svar på de mest stillede spørgsmål.

Hvad er Ambition DataCloud?

Ambition DataCloud er en portal som gennem et abonnement giver brugere adgang til sikker dataudveksling samt en lang række af Ambitions data- og analyseservices.

Hvor mange brugere får jeg med?

Ambition opretter én enkelt brugeradministrator, som selv har ansvaret for at vedligeholde en brugerliste. Der kan således oprettes et ubegrænset antal brugere.

Kan jeg dele et login?

Nej, af sikkerhedsmæssige årsager skal alle brugere have et selvstændigt login.

Hvor ligger data placeret?

Data ligger placeret på en bagvedliggende SFTP-server, som er lokalt placeret i Danmark.

Skal jeg selv huske at slette data?

Nej, Ambition sletter automatisk alle uploadede og behandlede datafiler i henhold til gældende slettepolitik.

Hvad betyder ”sikker fildeling”?

Det betyder at data overføres og udveksles via krypterede linjer. Hvis data fx udveksles via et medfølgende link, udløber linket efter 7 dage.

Hvad med udenlandske data?

Ambition DataCloud giver kun mulighed for at behandle danske data.

Hvor store må datafilerne være?

I princippet er der ingen begrænsning på filstørrelser og antal af records i filerne. Men filer over fx 100.000 records vil have en forhøjet behandlingstid.

LUK