Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.Med den rette formel og et unikt team opnår du de bedste resultater med digital markedsføring.

Ambition er et prisvindende, digitalt bureau, som hjælper dig med at skabe leads, kunder og salg. Det gør vi ud fra en datadrevet tilgang og bruger markedets nyeste og mest effektive analyseværktøjer og martech-løsninger. Mere end 50 medarbejdere – analytikere, strateger og krøllede hjerner – giver dig det nødvendige med- og modspil, så du skaber resultater og når dine mål. Fra de første strategiske tanker og dybe kundeindsigter til udvikling og aktivering af kreative løsninger på tværs af on- og offline-medier.

Events

Få inspiration og ny viden på Ambitions seminarer og webinarer.

Deltag på vores events og få bedre forudsætninger for at skabe resultater med digital markedsføring. Hold dig opdateret om de nyeste tendenser og hvad der sker indenfor data, martech, media og kreativitet. Bliv overrasket, begejstret og endnu mere vidende.

Viden

Nyhed

Ambition vinder bronze ved DDA

SEAT casen “Hands on the wheel settles the deal” vandt BRONZE i kategorien Data Science. Lige en af de kategorier hvor vi elsker at være med helt fremme i finalen. Sammen med Ambition valgte SEAT at tage en helt ny vej, ved at benytte en kombination af datadrevet modellering, Machine learning, en stærkt 1:1 tilgang via postale udsendelser og e-mailkommunikation, samt en veltilrettelagt digital kampagne der endte med et øget salg på 371 % blandt dem, der havde modtaget en direct mail, i forhold til dem, der var udenfor målgruppen.

Læs mere
Nyhed

Ambition vinder 1 guld, 2 sølv og 1 bronze ved ECHO Awards

International ECHO Awards 2022 udløste tirsdag nat hele 4 priser til SEAT og Varelotteriet. Det placerer igen Ambition som det mest vindende danske og nordiske bureau. Vi havde samlet kunder og kundeteams til champagnebrunch tidligt onsdag morgen for at se nattens prisuddeling ved ECHO Awards – den globale marketingpris, der belønner strategi, brug af data, kreativitet og især resultater.

Læs mere
Indlæg

CLV-modellering graver guldet frem blandt kunder og leads

Med brugen af Machine Learning og kundedata er mulighederne indenfor CLV prædiktion større end nogensinde.

Læs mere
Indlæg

Vidste du, at man også kan tilføje en video i sin smart shopping kampagne?

Ifølge Google kan det give 15% flere konverteringer, når man tilføjer en video til sin smart shopping kampagne – og hvem vil ikke gerne have det?

Læs mere

LUK